Turvataito.fi – esittely

Turvataito.fi – esittely

koulutuskuva

Yrityksemme tärkeimpänä toimenkuvana on tarjota kehon- ja mielenhallinta sekä itsepuolustuskoulutusta yritysten henkilöstölle sekä yksityisille. Koulutus tapahtuu järjestämällä käytännön luentoja sekä koulutuksia, joissa asioita harjoitellaan käytännössä parin kanssa.

Viimeisimpien 18 vuoden aikana henkilökuntaa sekä opiskelijoita on koulutettu mm. terveydenhoito- ja sosiaalialalla, pelastustoimeen, järjestyksenvalvonta- ja vartiointialalla sekä toimistotyöntekijöitä, ravintolatyöntekijöitä, ammattiautoilijoita sekä harrastajaryhmiä eri puolilla Suomea yli 70 paikkakunnalla ja eri puolilla eurooppaa mm. Virossa (Tallinn), Ruotsissa (Tukholma, Piteå, Linköping), Tanskassa (Esbjerg, Århus, Kööpenhamina), Sveitsissä (Zurich, Chur), Espanja (Barcelona, Madrid, Ciutadella), Saksassa (Dorsten, Gutersloh ja Bollschweil), Englannissa (Bolton, Stoke on Trent) sekä Irlannissa (Tipperary). Lisäksi Baskimaa (Donostia-San Sebastian, Ordizia) ja Ranska (Perpignan).

Koulutus tapahtuu yleensä yrityksen omissa tiloissa tai vuokraamalla tilaa esimerkiksi hotelleista tai paikkakunnan liikuntatoimelta. Koulutuksen rakenne on tarkoin suunniteltu yhteistyössä alanne ammattilaisten kanssa, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin henkilöstän tarpeita.

TurvaTaito.fi koulutukset

Aihe valikoima on suunniteltu siten, että ammatilliset tekijät huomioidaan koulutuksen rakenteessa. Meillä on valmiiksi suunnitellut paketit mm. seuraaville aloille.

Henkilöstön turvallisuus sekä työ- että vapaa-aikana on meidän yhteinen tavoitteemme. Henkilökohtaisen turvallisuuden ja itsevarmuuden lisääntyessä myös elämänlaatu ja ilo lisääntyy – tämä luonnollisesti lisää myös tuottavuutta. Itsepuolustuskoulutuksemme on kokonaisvaltaista.

  • Liikenne – autoilijat (taksi, raskasliikenne, linja-auto)
  • Myyntityö – kauppa (myyjät, terveydenhoito-ala, toimistotyö)
  • Turva-ala – turva-ala (vartija / jär.valv., pelastushenkilöstö, poliisi)
  • Oppilaitos – opiskelijoiden itsepuolustus

Käytännön luennolla, jokaisen kuulijan oma keho ja mieli toimivat työkaluna, jonka kautta luodaan kokonaisvaltainen, jokaiselle henkilökohtainen kokemus menetelmästämme. Luennon osana on mm. käytännön harjoitteita.

Koulutusten kesto

» Aloitus kurssi 1 pv (4h -> 8h)

Räätälöimme tarvittaessa Teille eri hintaisia ja kestoltaan eripituisia koulutuksia tarpeiden mukaan.

Osaksi työkykypäivää?

Työssä jaksaminen koostuu useista eri osista. Peruskunto ja henkinen hyvinvointi ovat niistä tärkeimmät. Työkykypäivän ohjelma rakennetaan yhdessä kanssanne siten, että se parhaiten vastaa yrityksenne ja henkilöstönne tarpeita. Ohjelmassa voi olla useita eri osa-alueita alkaen itsepuolustus koulutuksesta aina hengen/mielen hallintaan.

Ryhmäkoko

Ryhmäkoko voi maksimmissaan olla 30 henkilöä.

Koulutuksen tilaaminen

Koulutusten runsaasta kysynnästä johtuen, tilaa koulutuksemme hyvissä ajoin, jotta voimme varmistaa Teille sopivimman ajankohdan.

Jarno Nieminen

Muistot ja kokemukset ovat kultaakin arvokkaampia, ja siksi haluan matkustaa sekä nähdä maailmaa mahdollisimman paljon. Pyrin tekemään kerran vuodessa yhden lyhyemmän kaupunkiloma matkan ja kerran kaukoloman lämpimään. Talvella haluan pois kylmästä Suomesta edes hetkeksi. Blogin avulla haluan kertoa teille reissuistani, herättää lukijoiden matkakuumeen ja saada aikaan keskustelua matkustelusta. Tervetuloa blogiini!

Kommentointi on suljettu.